Britanska zasedba Ineos Grenadiers je predstavila drese, s katerimi bo nastopala v prihodnji sezoni. S spremembo opremljevalca prihaja tudi do oblikovne spremembe, a ekipa ostaja zvesta prepoznavnim barvam.

V prihodnji sezoni bodo kolesarji Ineos Grenadiers nastopali v dresu novega opremljevalca. Namesto Castellija bo z britansko zasedbo sodeloval Bioracer, ki si je upal narediti oblikovni korak naprej, v primerjavi s preteklimi leti.

Dresi ne bodo pretirano izstopali v glavnini, a vseeno bodo bolj moderni in drzni kot v preteklih letih. Ideja oziroma vprašanje, na katero so z oblikovanjem skušali odgovoriti, je ‘kako se občuti hitrost?’. Dres zato krasi veliko prelivanj modre in rdeče barve, ohranjena pa je tudi značilna črta, ki teče preko hrbta.

Drese so kot prvi oblekli Richard Carapaz, Filippo Ganna in Tom Pidcock, ki so poskrbeli za promocijske fotografije. Vsi trije bodo v prihodnjem letu igrali pomembno vlogo v moštvu, a vsak na svoji fronti.

Dannyja in Bioracer poznamo že dolgo časa in vselej smo občudovali njihovo delo. Želeli smo si sodelovanja z njimi in vesel sem, da je ta dan končno prišel,” je povedal direktor Ineos Grenadiersov Dave Brailsford.

Dresi bodo v prodajo prišli januarja 2022, že sedaj pa je možno oddati prednaročilo.

Znamenita črta na hrbtu ostaja del Ineosove identitete. (vir: twitter)