Primož Roglič je obdobje po koncu sezone izkoristil za poroko z dolgoletno partnerico Loro Klinc. Par je usodni ‘da’ dahnil daleč od oči javnosti, sedaj pa sta razkrila, da sta za medene tedne izbrala pot v tople kraje.

Celotno poročno dogajanje je bilo zavito v tančico skrivnosti. Intimna poroka z okoli 50 gosti se je odvila v Goriških brdih in je bila dobro zastražena. Javno par ali kdo izmed gostov še ni objavil nobene fotografije, saj si želita dogodek ohraniti zase.

Mladoporočenca pa sta nekaj bolj odprta glede fotografij s poročnega potovanja. Sicer lokacije nista razkrila, a iz fotografij se lahko vidi, da sta si izbrala tople tropske kraje.

Lora Roglič Klinc, kot jo poznamo od poroke dalje, je na svojem Instagram profilu najprej delila fotografijo vrhov palm, nekaj ur kasneje pa je Primož Roglič na svojem profilu delil fotografijo, ko sredi peščene plaže v kopalkah zre v daljavo. Zraven je dopisal le: “Sprostitev” in med drugim dodal emoji piva. Primož, na zdravje!

Na fotografiji se lepo vidi, v kakšne ekstreme kolesarji spravljajo svoje telo. Roglič ima minimalen odstotek telesne maščobe, zdi se, da se mu vidi sleherna kost. Tudi v komentarjih ga oboževalci nagovarjajo, naj medene tedne izkoristi za kakšen dodaten obrok.

Roglič ima za seboj dobro sezono, v kateri je zbral 13 zmag. Poleg tretje krone z Dirke po Španiji je gotovo najbolj ponosen na olimpijsko zlato, ki ga je dosegel v vožnji na čas.

V prihodnji sezoni bo znova napadal rumeno majico na Dirki po Franciji. Pričakujemo lahko, da bomo že kmalu izvedeli, kakšno zasedbo bo Jumbo-Visma poslala na Tour, saj po navadi to razkrijejo že pred začetkom sezone. Poleg Rogliča bodo mesto skoraj gotovo imeli še Wout van Aert, Jonas Vingegaard in Sepp Kuss, ostala mesta pa bodo razdeljena ostalim zvezdnikom moštva.