Primož Roglič in Lora Klinc bosta dahnila usodni “DA”

V torek so v Zasavju, po dolgi sezoni, polni uspehov, sprejeli svojega junaka Primoža Rogliča. Tako kot vsako leto je bilo tudi letos v Strahovljah ogromno ljudi, ki so kot prvi izvedeli prav posebno novico.

Primož Roglič in Lora Klinc sta eden najbolj prepoznavnih parov pri nas. On kolesari, ona pa ga spremlja in piše o njegovih dosežkih. Če je Loro javnost najprej poznala le kot dekle Primoža Rogliča, pa je v zadnjih letih poskrbela, da jo poznamo kot Loro Klinc, avtorico uspešnice Kilometer nič.

Skupno pot pišeta že nekaj let, spoznala sta se že v času šolanja na fakulteti, ko je Primož še lovil skakalno slavo. Med njima se je razvilo dobro prijateljstvo, a tedaj še ni imelo romantične note. Iskrica je preskočila kasneje, ko je Roglič presedlal na kolo.

Leta 2019 se jima je pridružil sin Lev, ki smo ga gledalci lahko spoznali že zelo zgodaj, saj je še isto leto prišel spodbujat svojega očeta na Dirko po Španiji. Skupaj z Rogličevimi uspehi raste tudi mali Lev, ki z veseljem izkorišča trenutke, ko ima ob sebi tudi očeta. Prav zaradi sina se Roglič med sezono večkrat odloči za nekaj dodatnih dni z družino.

Leta 2019 se jima je pridružil sin Lev. (vir: twitter)

Po številnih skupnih letih sta se Lora in Primož odločila, da letos storita še korak naprej. Roglič je v nedeljo končal sezono s četrtim mestom na Dirki po Lombardiji, le šest dni kasneje pa bo doživel enega prelomnih trenutkov življenja. Z Loro bosta namreč stopila pred oltar.

Pričakovano se bosta poročila v krogu družine in prijateljev, stran od oči splošne javnosti.

Prejšnji članekMatej Mohorič pričakovano podaljšal pogodbo z Bahrain Victorious
Naslednji članek“Opi-Omi” navijačica se mora zglasiti na sodišču