ZADNJE NOVICE

Voznik tovornjaka, ki je ubil Davideja Rebellina, ‘se je ustavil, pogledal in zbežal

Italijanski mediji poročajo, da so odkrili in locirali voznika tovornjaka, ki je ubil Davideja Rebellina. Najden je bil v Nemčiji, njegova kartoteka pa je že polna vozniških prekrškov.

Ekipe predstavljajo nove drese za prihajajočo sezono

Razkrivanje novih dresov jasno naznanja, da je nova sezona pred vrati. Novo podobo so kot prvi razkrili kolesarji Trek-Segafreda in UAE Emiratesov.

Zlato kolo prepričljivo osvojil Remco Evenepoel, Pogačar na tretjem mestu

Ob koncu leta se tradicionalno podeli Zlato kolo najboljšemu kolesarju minule sezone. Letos je prestižna nagrada v moški kategoriji romala v roke Remca Evenepoela, med dekleti pa je bila najboljša Annemiek van Vleuten.

Boj do zadnjega dne: Dirka po Franciji se bo leta 2024 končala v Nici...

Namigovanja so danes dobila tudi uradno potrditev. Organizator Dirke po Franciji je razkril, da se bo francoska pentlja leta 2024 končala v Nici, zadnji dan pa bo na sporedu...

Kolesarski svet se poklanja Davideju Rebellinu

Žalostna vest o smrti Davideja Rebellina je hitro zakrožila po kolesarskem svetu. Prav vsi žalujejo za Italijanom in se mu poklanjajo preko družbenih omrežij.

Davide Rebellin umrl po trku s tovornjakom

Iz Italije prihaja žalostna vest o smrti Davideja Rebellina. Italijanskega kolesarja, ki je pred mesecem dni sklenil profesionalno, je med treningom zbil tovornjak. Rebellin je umrl na kraju nesreče.

Tobias Foss le s težavo išče svoje mesto v ekipi Jumbo-Visme

Presenetljivi naslov svetovnega prvaka v vožnji na čas je kariero Tobiasa Fossa dvignil stopničko višje. Kljub temu pa njegov status v ekipi ni prav dosti spremenjen, še naprej namreč ne bo dobival veliko lastnih priložnosti na velikih dirkah.

Remco Evenepoel potrdil nastop na Dirki po Italiji!

Remco Evenepoel je prekinil ugibanja javnosti in potrdil, da bo v letu 2023 nastopil na Dirki po Italiji. Belgijec trenutno preživlja čas v Italiji, kjer si že ogleduje nekatere pomembne etape naslednje izvedbe italijanskega kroga.

Po le dveh dneh poskus vožnje preko Afrike končala v bolnišnici

Tegan Phillips si je pot preko Afrike predstavljala precej drugače. Namesto zapisa v zgodovino, kot prva ženska, ki je sama prevozila afriško celino, je pot končala v bolnišnici, le dva dni po začetku.

Matej Mohorič si želi v prihodnje nadgraditi rezultat na Pariz-Roubaix

Matej Mohorič se je v zadnjih letih razvil v specialista za enodnevne klasike. Letos je to potrdil z zmago na Milano-San Remo, v prihodnje pa si želi odmevnega rezultata tudi na peklenskih tlakovcih Pariz-Roubaixa.