Nairo Quintana, kot ga še niste videli – v kostumu zapel na kolumbijski televiziji

Nairo Quintana je v domovini eden največjih zvezdnikov. Čeprav smo iz dirk vajeni, da se Kolumbijec drži v ozadju in pred kamero ne pride prav rad, pa je javnost presenetil z nastopom v razvedrilni oddaji na kolumbijski televiziji.

Že dolgo vemo, da zna Nairo Quintana dobro poganjati pedala, njegov pevski talent pa je javnosti ostal skrit. Vse do sobotnega večera, ko se je na kolumbijski televiziji Canal RCN pojavil oblečen v kostum kameleona in zapel pod krinko.

Quintana je sodeloval v kolumbijski različici oddaje Kdo si ti?, ki je bila pri nas premierno izvedena letos. V njej slavni pojejo zamaskirani v različne kostume, druga skupina slavnih oseb pa skuša ugotoviti, kdo se skriva pod masko.

Kolumbijski zvezdnik je sicer v soboto nastopal na Dirki po Lombardiji, kjer je zasedel 11. mesto. Seveda se ni v le nekaj urah uspel vrniti v domovino, pač pa gre za vnaprej posneto oddajo, ki je bila predvajana prav na zaključek kolesarske sezone.

Kolumbijec je zapel reggaeton priredbo znamenite pesmi Rhythm of the Night. Tekom nastopa tekmovalci niso ugotovili, kdo se skriva pod masko, nato pa jih je ob razkritju prevzel sram, saj niso prepoznali enega najbolj znanih Kolumbijcev.

Quintani so se po razkritju na odru pridružili sotekmovalci in zavladala je prava zabava, ki jo je s pevskim nastopom vodil 31-letnik. Sam je sicer priznal, da se je pod kostumom znojil bolj kot med dirkami s kolesom.

Kolumbijski kolesar očitno v sebi skriva tudi veliko bolj razigrano plat, ki je v kolesarskih krogih ne kaže. Ta je bila v preteklosti več kot očitno rezervirana za domače občinstvo, od sobote dalje pa smo jo po zaslugi množičnega širjenja posnetka po spletu, spoznali tudi preostali kolesarski navdušenci.

Prejšnji članekUAE Emirates se spogledujejo s prevzemom ženske zasedbe Ale BTC Ljubljana
Naslednji članekMarion Rousse imenovana za direktorico ženske Dirke po Franciji