EF Education v prihajajočo sezono vstopa z novim imenom

Ameriška zasedba, ki se je v lanski sezoni predstavljala pod imenom EF Education-Nippo, bo v prihodnje spremenila ime. Na mesto imenskega sponzorja namreč prihaja Easypost.

Ekipa, ki ji poveljuje Jonathan Vaughters, je v zadnjih sezonah pogosto menjala svoje ime. Osrednji sponzor je že vse od leta 2018 EF Education, mesto pomožnega sponzorja pa iz sezone v sezono zaseda drugo podjetje.

V letu 2022 bo na izpraznjeno mesto prišlo podjetje EasyPost, ekipa pa se bo predstavljala pod imenom EF Education-EasyPost.

Nikoli ni bilo vprašanje, pri kom se bomo vključili, ko smo začeli spremljati kolesarstvo. Delu Jonathana Vaughtersa sledim že celo večnost,” je povedal Jarrett Streebin, direktor EasyPosta.

Zagotovo je vodilni posameznik, kar se tiče predanosti za etično kolesarstvo in premikanja zmožnosti človeških sposobnosti. Prav tako je neprekosljiv njegov pristop do prehrane in tehnologije. Podobno je tudi EasyPost neprekosljiv v svoji industriji, kar se tiče zanesljivosti in tehnologije. Navdušeni smo, da lahko sodelujemo z najboljšo ameriško ekipo.”

EasyPost je sicer z ekipo povezan že vse od zadnje Dirke po Franciji, ko se je njihovo ime prvič pojavilo na prepoznavnih rožnatih dresih. Z novim dogovorom se je vloga podjetja povečala, pogodba pa naj bi bila sklenjena za daljši čas.

EF Education-EasyPost bo v novo sezono vstopil z nekaterimi novimi obrazi. Svoje vrste so okrepili z Estebanom Chavesom, Markom Padunom, Owainom Doullom in odkritjem letošnje Vuelte Christianom Oddom Eikingom.

Prejšnji članekGalerija: Dresi World Tour ekip 2022
Naslednji članekPrimož Roglič bo skušal dokončati delo na dirki Pariz-Nica