Bora-hansgrohe bo v prihajajočo sezono zakorakala z novim opremljevalcev dresov. Pri Le Colu so sedaj predstavili nov dizajn in z njim glede na odzive javnosti zadeli v polno.

Pretežno bele drese z minule sezone bo nadomestil zelen dizajn. Barva že vrsto let spremlja ekipo tudi na dresih, a že kar lep čas je nismo videli v tako veliki meri.

Osrednji del dresa bo zelen, pri čemer bo leva stran nekoliko temnejša kot desna. Barvi se sicer asimetrično izmenjujeta preko celotnega osrednjega dela, le na dnu ju nadomestita črna in rdeča barva.

Meje med barvami so strogo začrtane, ostre linije tvorijo pravilne robove, ki pa zaradi svoje asimetrične postavitve ne delujejo tako strogo, kot bi sicer.

Vzorec s sprednjega dela se prenese tudi na zadnjo stran, kjer ponovno prednjači temnozelen odtenek.

Rdeč kvadrat, ki se nahaja na spodnjem desnem delu dresa, poskrbi, da je dres živahen, saj razbije enoličnost prepletanja zelenih odtenkov.

(vir: twitter)

Moram priznati, da sem bil sprva nekoliko skeptičen, a končni rezultat je zelo prepričljiv,” navdušenja ni skrival direktor ekipe Ralph Denk.

Dres je prejel tudi zelo visoko oceno s strani kolesarske javnosti. Navijači širom sveta ga že označujejo za enega najlepših dresov prihajajoče sezone. Predvsem so navdušeni nad njegovo drugačnostjo, zaradi katere bo z lahkoto izstopal iz glavnine.