Agent Tadeja Pogačarja udeležen v hudi prometni nesreči

Johnny Carera je bil prepeljan v bolnišnico, potem ko je bil udeležen v hudo prometno nesrečo na italijanski avtocesti. Stanje Švicarja naj bi bilo zelo resno.

Johnny Carera je v petek zvečer vozil po italijanski avtocesti A4 v bližini Milana, ko mu je nasproti pripeljal tovornjak. Po poročanju italijanskih medijev je šlo za precej hudo nesrečo, v kateri jo je slabše odnesel prav Švicar.

Carera je bil po trku ujet v svojem Porscheju, iz katerega so ga naposled rešili gasilci. Reševalci so ga nato nemudoma odpeljali v bolnišnico, kjer na intenzivni negi podrobno spremljajo njegovo stanje.

Porsche Johnnyja Carere je bil povsem uničen. (vir: twitter)

CyclingNews, ki povzema italijanski časnik La Repubblica, poroča, da naj bi bil v trk udeležen poljski tovornjak, ki je na avtocesti vozil v napačno smer. Zdravniki so potrdili, da je imel v krvi prisoten alkohol. Sicer se je voznik tovornjaka izognil hujšim poškodbam.

Johnny Carera je imel prometno nesrečo. Trenutno je v bolnišnici, diagnoza pa še ni podana,” so zapisali iz agencije A&J All Sports.

Johnny Carera športno agencijo vodi skupaj z bratom Alexom, ki je slovenski javnosti morda celo bolj poznan. Pod okriljem A&J All Sportsa so mnogi zvezdniki karavane, med njimi tudi imena, kot so Tadej Pogačar, Vincenzo Nibali, Pello Bilbao, Giulio Ciccone in svetovna prvakinja Elisa Balsamo.

Johnny Carera je s svojo agencijo pred tremi dnevi pripravil zabavo za vse svoje varovance. Udeležil se je je tudi Pogačar z zaročenko Urško Žigart, družbo pa jima je delala tudi vsa ostala kolesarska smetana, ki sodi pod okrilje ene prepoznavnejših športnih agencij.

Prejšnji članekVan Aert odkrito priznava, da ga na Touru 2022 zanima zelena majica
Naslednji članekGeraint Thomas verjame, da sta Roglič in Pogačar premagljiva